Programma
Het Roer Om (SBS6)

Het Roer Om (SBS6)

6

Het Roer Om is een SBS6-show waarin gezinnen worden gevolgd bij het najagen van hun grootste droom. We volgen een aantal gezinnen en stellen die Nederland voorgoed achter zich laten om hun droom in het buitenland te realiseren. We maken mee wat het voor de gezinnen betekend om in Nederland alles af te sluiten en daarna in het onbekende buitenland helemaal fris te starten aan een nieuw avontuur. Onderweg komen de gezinnen en stellen allerlei hobbels en kuilen op de weg tegen. Lukt het ze om hun droom waar te maken?
De eerste uitzending van Het Roer Om (SBS6) is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Het Roer Om (SBS6)

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Het Roer Om (SBS6) online beschikbaar komt)
Nieuws over Het Roer Om (SBS6)
 • Het Roer Om (SBS6) - Gezinnen jagen hun droom na in SBS6-show Het Roer Om

  Gezinnen jagen hun droom na in SBS6-show Het Roer Om

  1-7-2021

  SBS6 komt met een Nederlandse versie van het Britse programma No Going Back, waarop de NPO 1-hit Ik Vertrek is gebaseerd. Vanaf maandag 30 augustus volgt de televisiezender van John de Mol gezinnen en stellen die Nederland voorgoed verlaten om hun droom in het buitenland te realiseren.

  No Going Back is al jarenlang te zien bij RTL4 onder de naam Het Roer Om. Onder dezelfde naam volgt SBS6 het avontuur van onder andere Frank en Jean Carlos uit Zaandam, die met hun twee pleegzonen een oud herenhuis in een uitgestorven dorpje in Spanje willen omtoveren tot pension.

  Ook Gaby en Jerry laten Nederland achter zich. In een stokoude camper vertrekken zij met hun twee zoontjes naar Portugal om daar een camping te beginnen, maar onderweg vliegt de camper in brand. In 2019 zond SBS6 ook al de soortgelijke tv-show Wij Emigreren uit, dat een redelijk succes was.
  Lees verder
Het Roer Om (SBS6) info
Over dit programma