Nadia Zerouali presenteert nu BinnensteBuiten. Als presentator is Nadia Zerouali onder meer bekend van Het Ramadangerecht en Op Zoek naar de Granaatappel.
Het Ramadangerecht is een programma over koken en de Ramadan bij de NTR. Culinair schrijver Nadia Zerouali volgt acht hoofdpersonen en hun families bij de voorbereiding van hun favoriete ramadangerecht. Daarna schuift...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens dit programmaBekijk programma
Nadia reist naar Winterswijk, waar ze samen met haar moeder harira maakt, een rijkgevulde Marokkaanse soep. Met haar vader bezoekt ze de begraafplaats van Winterswijk. In Castricum bezoekt Nadia de familie Seley, een...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Godelijn en Antoine hebben al zeventien jaar een lat-relatie wanneer ze voor het eerst samen een huis kopen in hartje Den Haag. De achtergevel is geheel roze geschilderd en die kleur hebben ze binnen in huis voortgezet....
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali is in haar geboorteplaats Winterswijk. Zij heeft in het Museum Villa Mondriaan een ontmoeting met chef-kok Pierre Wind. Hij deed onderzoek naar de Smaak van Mondriaan en kan vertellen...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair expert Alain Caron is in het Gelderse Buren, waar Peter van Leeuwen een biologische varkensboerderij runt. Peter begon ooit als zoon van een melkveehouder zijn eigen bedrijf met scharrelvarkens en schakelde...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...dankzij de manier van bouwen, de warmtepomp en zonnepanelen. Ze laten het allemaal zien. Culinair schrijver Nadia Zerouali is in het Drentse Fluitenberg. Hier gaat ze op bezoek bij melkveehouder en ijsmaker Barend Mul....
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
In Uitgeest wonen Sarah en Thomas met hun hondje Midas in een huisje uit 1870. Het is een kleine maar efficiënte woning waar de twee kunstliefhebbers al hun bijzondere lievelingswerken goed in kwijt kunnen. Ze...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat koken met een heel bijzondere vrucht: de jackfruit. Deze exotische vrucht groeit in landen als Thailand en Maleisië en is de grootste boomvrucht ter wereld. Maar het mooiste aan de...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...vooral op de terugkomst van de steur, een vis die echt in dit deltagebied thuis hoort. Culinair schrijver Nadia Zerouali is in Amsterdam-Noord waar zij een bezoek brengt aan Mark van Kulsdom. Hij is een bedrijf...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzending Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...thuisvoelen. Hoe komt een melkveehouder en kaasmaker erbij om pasta te gaan maken? Culinair schrijfster Nadia Zerouali is benieuwd als ze de Twentse melkveehouder Jan Keuper ontmoet. Samen gaan ze aan de slag in zijn...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...fair trade genoeg? Krijgen de boeren eerlijk geld en is er geen sprake van slavernij? Culinair schrijver Nadia Zerouali is in Amsterdam waar zij heeft afgesproken met chocoladesommelier Caroline Lubbers. Zij mag zich...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...een paar jaar later, hebben ze maar liefst tachtig vegan producten in hun bakkerij. Culinair schrijver Nadia Zerouali watertandt bij hun befaamde vegan saucijzenbroodje en gaat samen met de bakkers aan de slag voor een...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Rinske woont met haar 16-jarige zoon Anu en 14-jarige dochter Ebun in een appartement in Amsterdam. Ze wonen er heerlijk, maar missen één ding: een echte chillkamer voor de tieners. Anu en Ebun willen graag een eigen...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali is op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, in Dirksland. Bij boer Eelco van Putten staat Nadia tot haar enkels in de klei én tussen de spruiten. Eelco heeft naast de bekende,...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...leven? En andersom: hoe gezond een gelukkig leven? Met filosoof Ignaas Devisch en schrijver van kookboeken, Nadia Zerouali. In deze uitzending van Nederland op de Sofa was Nadia Zerouali te gast. De presentatie was in...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...opendeurfunctie. Meinte vertelt hoe. Dit gezin viert elk jaar kerst thuis én in de kerk. Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat kaas maken. Zij doet dat in het Zuid-Hollandse Warmond bij kaasboer Theo Warmerdam, die al...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...koning Willem I. Pieter teelt als enige in Nederland deze goudgele knolletjes, dus culinair schrijver Nadia Zerouali gaat er het verhaal halen én er wat lekkers mee maken. In Eindhoven gelooft de stichting Duurzame...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali is in de heuvels van het Limburgse Margraten. Daar bevindt zich de kruidenkwekerij van Monique en Frank Radder. Geen onbekenden bij BinnensteBuiten, want zij hebben hun moderne...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...Telo is gebakken cassave en bakkeljauw is gedroogde, gezouten kabeljauw of klipvis. Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet in Soerendonk Linda Cebrian-Rampen. Zij heeft de enige theeplantage buiten de kas van ons...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet in Soerendonk Linda Cebrian-Rampen. Zij heeft de enige theeplantage buiten de kas van ons land. Op de boerderij waar ze is geboren, wil ze niet verder op het pad van veeteelt....
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
In Maastricht ligt het oudste wijndomein van Nederland. Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer bezoeken dit familiebedrijf en ontmoeten drie generaties wijnmakers. Oprichter Hugo Hulst is met zijn 80 jaar...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
In het Brabantse Molenschot leven Maartje Ongering en Toon Oomen als God in Frankrijk op hun oude wederopbouwboerderij, waar het buitenleven centraal staat. Hun fascinatie voor interieurs uit de jaren 50 zorgt voor een...
Nadia Zerouali was de presentator tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet in het Noord-Brabantse Langeweg Jaap Korteweg, een bijzondere, biologische akkerbouwer. Jaap komt uit een boerenfamilie die ook dieren hield, maar wijzigde de bedrijfsvoering...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...huis met diverse creatieve hoeken. Tot iedereens tevredenheid. In Overijssel ontmoet culinair schrijver Nadia Zerouali Roderik en Paulien de Vries in hun notengaard. Kastanjes, hazelnoten en walnoten; al dat lekkers...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
...ouderwets langs de pleinen in Amsterdam om verse melk en andere zuivelproducten te venten. Culinair schrijver Nadia Zerouali neemt een kijkje in Martens keuken en maakt een lekker gerecht met een van zijn...
Nadia Zerouali was te gast tijdens deze uitzendingProgramma | Bekijk uitzending
Het duurzame en groene programma dat al sinds 2015 op de tv te volgen is komt nu met een nieuw seizoen. BinnensteBuiten viert haar jubileum en komt met het tiende seizoen op de televisie. Dit betekent niet alleen verse en nieuwe aflevering vol met tips en tricks, maar het betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe expert die wordt toegevoegd. Niemand minder dan Jetske van den Elsen. Jetske...
1 juli is een belangrijke datum. Op die datum wordt Keti Koti gevierd. De ketenen zijn gebroken. Op 1 juli wordt er vooral gefeest, maar er wordt ook herdacht. De slachtoffers van de slavernij. En dat zijn er veel. Het verleden is daarom in het heden nog steeds voelbaar. BinnensteBuiten staat op 1 juli volledig in het teken van Keti Koti. Binnenstebuiten chef-kok Sharon de Miranda gaat op zoek...