Programma
DNA

DNA

6
DNA is een spannende en humorvolle Nederlandse politieserie bij SBS6. DNA staat voor de hoofdrolspelers in de serie Daans, Noort en Alvero die samen in hun werk de misdaad bestrijden en daarnaast ook zeer goed bevriend zijn. Rechercheurs Lara Noort en Eliz Alvero kennen elkaar van de politieacademie en samen met Officier van Justitie Kate Daans hebben ze een hechte vriendschap opgebouwd. We zien ze elke week een moord oplossen in hun werk op een politiebureau in Amsterdam-Oost. Daarnaast zien we ook hun ingewikkelde privélevens.
De acteurs in deze serie zijn; Matteo van der Grijn, Hans Kesting, Sinan Eroglu, Loes Haverkort, Yolanthe Sneijder-Cabau, en Belinda van der Stoep.
 • DNA

  997 x bekeken | 12-9-2019
  DNA - Aflevering 3
  6
  Hierin werd geacteerd door Loes Haverkort, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Hans Kesting en Maaike Martens. Deze uitzending van het programma DNA met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op donderdag 12 september door… Bekijk uitzending
 • DNA

  1555 x bekeken | 5-9-2019
  DNA - Aflevering 2
  5
  b In deze aflevering: Eva Coenen, nummer vier van de Vedergewichtklasse op de wereldranglijst van MMA vechters, wordt thuis dood aangetroffen in bed met naast haar een slapende man. Eva zou binnenkort een alles… Bekijk uitzending
 • DNA

  3243 x bekeken | 29-8-2019
  DNA - Aflevering 1
  6
  In deze aflevering: de eigenaar van een dak- en thuislozenopvang wordt dood onderaan de trap gevonden. De rechercheurs ontdekken dat de zaken en vergunningen van de opvang niet zo goed in orde blijken als de weduwe van… Bekijk uitzending
nieuws over DNA
 • DNA - Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

  Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

  28-8-2019

  Yolanthe Cabau en Loes Haverkort spelen de hoofdrollen in de nieuwe spannende politieserie DNA van familiezender SBS6. DNA gaat over vrouwelijke rechercheurs, die samen met een vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken oplossen en de balans proberen te vinden in hun privélevens.

  Rechercheurs Lara Noort (Yolanthe), Eliz Alvaro (Belinda van der Stoep) en Isabel Arends (Maaike Martens) werken samen met Officier van Justitie Kate Daans (Loes) in Amsterdam aan het oplossen van diverse moordzaken. De vrouwen worden bijgestaan door twee mannelijke rechercheurs.

  De serie is een beetje een mix tussen Baantjer en Sex and the City. “Wat leuk is aan deze serie is dat je heel veel van de privélevens te zien krijgt, alle drie maken ze andere dingen mee. Tegelijkertijd zit je ook een beetje in het gevoel van Sex and the City”, vertelde Yolanthe in juni in RTL Boulevard.
  Lees verder