Nieuwsbericht
DNA - Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

DNA

28-8-2019

| 995 x bekeken | 0 reacties
6
Yolanthe Cabau en Loes Haverkort spelen de hoofdrollen in de nieuwe spannende politieserie DNA van familiezender SBS6. DNA gaat over vrouwelijke rechercheurs, die samen met een vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken oplossen en de balans proberen te vinden in hun privélevens.

Rechercheurs Lara Noort (Yolanthe), Eliz Alvaro (Belinda van der Stoep) en Isabel Arends (Maaike Martens) werken samen met Officier van Justitie Kate Daans (Loes) in Amsterdam aan het oplossen van diverse moordzaken. De vrouwen worden bijgestaan door twee mannelijke rechercheurs.

De serie is een beetje een mix tussen Baantjer en Sex and the City. “Wat leuk is aan deze serie is dat je heel veel van de privélevens te zien krijgt, alle drie maken ze andere dingen mee. Tegelijkertijd zit je ook een beetje in het gevoel van Sex and the City”, vertelde Yolanthe in juni in RTL Boulevard.

Klik hier voor meer informatie over DNA, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

  Yolanthe Cabau in spannende SBS6-serie

  28-8-2019

  Yolanthe Cabau en Loes Haverkort spelen de hoofdrollen in de nieuwe spannende politieserie DNA van familiezender SBS6. DNA gaat over vrouwelijke rechercheurs, die samen met een vrouwelijke Officier van Justitie…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten