Nieuwsbericht
Dictator - Nieuw BNN-programma Dictator

Nieuw BNN-programma Dictator

Dictator

21-4-2016

| 701 x bekeken | 0 reacties
7
In het splinternieuwe BNN-programma Dictator geven acht doodnormale jonge mensen hun comfortabele leventje op voor het avontuur van hun leven. Ze denken mee te doen aan een interessant experiment, waarmee één van hen tienduizend euro kan winnen. Maar wat ze vooraf nog niet weten is dat ze gevangen worden gezet in de historische strafkolonie in Veenhuizen. Zodra de deur achter ze dichtvalt, vallen ze ten prooi aan een onzichtbare macht: de Dictator, die stap voor stap hun identiteit ontneemt. Het spektakel Dictator is vanaf maandag 2 tot en met vrijdag 6 mei te zien om 20.30 uur op NPO 3.

Vrijheid. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar hoe reageer je als deze vrijheid ineens verdwijnt? Geen eigen identiteit, geen eigen spullen, geen eigen naam. Hou je vast aan je idealen en ga je in het verzet of kies je het veilige pad en pas je je aan? Dictator is een experiment dat speciaal wordt uitgezonden in de week van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. In het programma worden de verrichtingen van de deelnemers becommentarieerd door Bas Haring en Fleur van Maaten, die duidelijk maken hoe een dictator zijn volk onderwerpt.

Afleveringen kun je op elk moment terugkijken via TVblik. De eerste uitzending is op maandag 2 mei na de tv-première ook online beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over Dictator, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws