Uitzending
Denkend aan Holland - 16-1-2022

16-1-2022

Denkend aan Holland

1689 x bekeken | 0 reacties
7
In alle vroegte vertrekken Janny, André en Nhaan uit Workum, op weg naar Bolsward. Onderweg naar Harlingen gebeurt er iets heel onverwachts, waardoor de rest van hun Elfstedentocht in gevaar komt. Als het duo een dag te laat in Harlingen bij de stempelpost aankomt, worden ze verwelkomd door een goede bekende én beroemde inwoner van deze prachtige stad: Piet Paulusma. Een ware beproeving begint aan het eind van deze aflevering: de Hel van het Noorden, het traject Franeker - Dokkum. Dat stuk gaat alleen maar door landerijen; er is in geen velden of wegen een dorp of mens te bekennen.

In deze uitzending van Denkend aan Holland was Piet Paulusma te gast. De presentatie was in handen van André van Duin en Janny van der Heijden. Deze uitzending van het programma Denkend aan Holland werd uitgezonden op zondag 16 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Denkend aan Holland - André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

    André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

    4-8-2019

    Heel Holland Bakt-gezichten André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland deze zomer vanaf het water in het nieuwe televisieprogramma Denkend aan Holland. Het tweetal vaart elke week door natuurgebieden en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten