Uitzending
Denkend aan Holland - 4-8-2022

4-8-2022

Denkend aan Holland

3148 x bekeken | 0 reacties
8
In Leiden begint de vaartocht van Janny en André in de Hortus Botanicus, waar ooit de eerste tulp is geplant. Met een sloep wordt het prachtige centrum van Leiden ontdekt. Onderweg passeert het duo de viskar van Abdullah, een bijzonder draaiorgel en talloze uitdagende bruggen. Ook bij De Grachtwacht houden Janny en André even stil. In dit brugwachtershuisje coördineren biologen Auke-Florian en Liselotte hun strijd tegen plastic in de Leidse grachten. Dan stappen Janny en André over op hun vertrouwde boot, de Pollux, richting de Kagerplassen. Daar staat de jeneverboom. In Katwijk aan Zee blikken Janny en André terug op een geslaagde tocht.

De presentatie was in handen van André van Duin en Janny van der Heijden. Deze uitzending van het programma Denkend aan Holland werd uitgezonden op donderdag 4 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Denkend aan Holland - André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

    André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

    4-8-2019

    Heel Holland Bakt-gezichten André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland deze zomer vanaf het water in het nieuwe televisieprogramma Denkend aan Holland. Het tweetal vaart elke week door natuurgebieden en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten