Nieuwsbericht
De slechtste chauffeur van Nederland - John Williams haalt het gevaar van de weg in nieuw seizoen Slechtste Chauffeur van Nederland

John Williams haalt het gevaar van de weg in nieuw seizoen Slechtste Chauffeur van Nederland

De slechtste chauffeur van Nederland

9-4-2024

| 802 x bekeken | 0 reacties
6
Het circuit in Lelystad wordt weer onveilig gemaakt. Zes chauffeurs die meestal van zichzelf zeggen dat ze goed kunnen rijden, worden op hun vingers getikt. In een nieuw seizoen van Slechtste Chauffeur van Nederland gaan Tom Coronel en Beau van Luijten weer versteld staan hoe de chauffeurs ooit hun rijbewijs hebben gehaald. Des te meer reden om de kandidaten te begeleiden naar een redelijke chauffeur door middel van tips en tricks. Nu maar hopen dat ze dat kunnen omzetten naar praktijk.

Vorig seizoen waren er zelfs twee winnaars in plaats van één. De juryleden konden geen keuze maken en vonden alle twee de kandidaten waard om de prijs in ontvangst te mogen nemen. De medepassagiers hebben soms gevreesd voor hun leven.

Hoe gaan de kandidaten het dit keer doen? Wie is de eerste afvaller? En wie blijft zitten tot het gevreesde einde? Ook aankomend seizoen zal John Williams de kandidaten begeleiden. Het nieuwe seizoen is elke woensdag te zien vanaf 17 april om 20:30 bij RTL 5.

Klik hier voor meer informatie over De slechtste chauffeur van Nederland, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws