Uitzending
De School van Prem - Urby Emanuelson

Urby Emanuelson

De School van Prem

15-1-2009

| 1217 x bekeken | 0 reacties
6
Prem zorgt in de tweede aflevering van De School van Prem voor een wel heel bekende motivator: Ajax-sterspeler Urby Emanuelson komt naar kasteel Nijenrode om een partijtje te voetballen. En dat is voor de kinderen natuurlijk een droom die uitkomt.

Emanuleson vertelt ook wat hij allemaal heeft gedaan en gelaten om de top te bereiken. Zo legt de voetballer uit dat hij niet altijd op de ‘leukste’ posities heeft gespeeld, omdat hij door op een andere positie te spelen meer kans had om hoger op te komen bij Ajax.

Urby Emanuelson is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Ajax. Hij werd door Ronald Koeman naar het eerste elftal gehaald in het seizoen 2004/2005. Onder trainer Danny Blind werd Emanuelson regelmatig eerste keus voor de linksbackpositie. Dit seizoen wordt de voetballer door coach Marco van Basten ingezet in de voorste linie als linksbuiten.

Deze uitzending van het programma De School van Prem met de titel Urby Emanuelson is uitgezonden op donderdag 15 januari door de NPS. Te gast was Urby Emanuelson. De presentatie was in handen van Prem Radhakishun.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie