Uitzending
De School van Prem - 12-2-2009

12-2-2009

De School van Prem

1076 x bekeken | 0 reacties
6
Een bijzondere dag breekt aan in De School van Prem. De minister van Onderwijs, Ronald Plasterk, komt polsen hoe het met de scholieren gaat.

Nu de Cito-toets snel dichterbij komt heeft Prem heeft nog een verrassing voor de kinderen. Wereldkampioen schaatsen Barbara de Loor komt vertellen hoe zij keer op keer het beste uit zichzelf weet te halen.

Jorn en Justin zijn dit weekend voor het laatst. Zij maken deze week al de NIO-toets en hoeven daarom niet langer bijgespijkerd te worden. Maar dat vinden de kinderen helemaal niet eerlijk….

Na de felle discussie rondom het programma, komt minister Plasterk van Onderwijs donderdag zelf naar de De School van Prem. Samen met zijn vrouw luncht Plasterk met de kinderen en beantwoord hij al hun vragen. Ook laat de minister, die 25 jaar als wetenschapper heeft gewerkt, zien dat hij nog steeds een chemiehart heeft tijdens de scheikundeworkshop.

Deze uitzending van het programma De School van Prem is uitgezonden op donderdag 12 februari door de NPS. Te gast waren Barbara de Loor en Ronald Plasterk. De presentatie was in handen van Prem Radhakishun.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie