Uitzending
De Rijdende Rechter - Kom van dat dak af!

Kom van dat dak af!

De Rijdende Rechter

23-9-2008

| 2271 x bekeken | 0 reacties
6
Als meneer Landzaat bezig is met zijn opbouw, komt de familie Van Alphen erachter dat hun buurman, tegen de afspraak in, meer dan de helft van de tussenmuur gebruikt. Als ze hem daarop wijzen, brengt meneer Landzaat de opbouw terug tot precies de helft van de muur, zoals was afgesproken. Maar daarmee is de kous niet af voor de familie Van Alphen. Zonder hun medeweten heeft de buurman ook een deel van hun platte dak gebruikt. Ook dit geschil lijken ze te kunnen oplossen. Tot twee keer toe wordt er een overeenkomst bereikt over deze erfgrens-overschrijding, maar de familie Van Alphen blijft problemen hebben met de opbouw. Meneer Landzaat heeft uit pure ellende oud-bewoner meneer Harink als woordvoerder in de arm genomen.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Kom van dat dak af! is uitgezonden op dinsdag 23 september door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee