Uitzending
De Rijdende Rechter - Gelijke monniken, gelijke kappen

Gelijke monniken, gelijke kappen

De Rijdende Rechter

9-9-2008

| 2148 x bekeken | 0 reacties
7
Als de leegstaande seniorenwoningen tegenover hen worden gerenoveerd, besluiten mijnheer en mevrouw Tunzi Woningstichting Volksbelang te vragen ook hun woning onder handen te nemen. Dat kan, mits ze van een verhuisvergoeding afzien. De Tunzi's gaan akkoord en betrekken na drie maanden hun prachtig gerenoveerde seniorenwoning. Na de Tunzi's volgen meer renovaties. Maar wat schetst hun verbazing? Die bewoners krijgen wl een verhuisvergoeding en niet de minste: de Tunzi's lopen vijfduizend euro mis! "Jullie hebben nu eenmaal zelf om die renovatie gevraagd," aldus Woningstichting Volksbelang. Gelijke monniken, gelijke kappen, vinden de Tunzi's. Worden ouderen die vragen dan overgeslagen?

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Gelijke monniken, gelijke kappen is uitgezonden op dinsdag 9 september door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee