Uitzending
De Rijdende Rechter - 15-5-2007

15-5-2007

De Rijdende Rechter

2179 x bekeken | 0 reacties
6
Bert en Willeke Hazeleger besluiten dit jaar eens op vakantie te gaan zonder hun hondje Zenja. Via marktplaats zoeken ze een oppas die hun hond onder zijn hoede kan nemen. Het echtpaar komt uit bij DaniŽlle Busink in Apeldoorn. Maar zodra de logeerhond bij haar is afgeleverd begint de ellende: Zenja poept op het tapijt en maakt ruzie met de eigen honden van DaniŽlle. Omdat de honden niet samengaan bindt DaniŽlle Zenja buiten aan een boom onder buurttoezicht. Maar dan bijt de hond de broek van een buurjongen kapot. DaniŽlle betaalt 50 euro aan schadevergoeding voor een nieuwe broek en brengt Zenja naar een ander oppasadres. Terug van vakantie wil Bert zijn geld terug. DaniŽlle heeft volgens hem niet goed op de hond gepast. DaniŽlle wil schadevergoeding voor haar vervuilde tapijt. Aan De rijdende rechter de taak om dit conflict op te lossen.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter is uitgezonden op dinsdag 15 mei door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee