Uitzending
De Pfaff's - Aflevering 12

Aflevering 12

De Pfaff's

12-10-2012

| 1125 x bekeken | 0 reacties
5
Om haar vermoeide blik weg te werken, heeft Carmen een ooglidcorrectie en minifacelift laten uitvoeren. In de privékliniek te Brugge herstelt ze in alle rust van de operatie. Reuze benieuwd naar het resultaat, is Jean-Marie naar Brugge afgereisd om de nieuwe look van zijn vrouw te bewonderen. Voor Bruce en Fay is vandaag een grote dag aangebroken. Zij mogen met mama en papa eindelijk naar hun grote held Mickey Mouse in Disneyland Parijs. Debby en Nicolas genieten van een dagje pure ontspanning in een luxueus wellness center in Sint-Laureins. Terwijl Debby geniet van een deugddoende gezichtsmassage, ondergaat Nicolas een iets pijnlijkere behandeling aan zijn billen. Kelly, Shania en Kenji zijn in Antwerpen om te figureren in Zot van A, de nieuwste film van regisseur Jan Verheyen. Daarna vertrekt heel de familie naar Carmen om het resultaat van de schoonheidsoperatie te aanschouwen. Kenji maakt van deze gelegenheid gebruik om een grapje met oma uit te halen.

Deze uitzending van het programma De Pfaff's met de titel Aflevering 12 is uitgezonden op vrijdag 12 oktober door RTL4. Te gast was Jan Verheyen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee