Uitzending
De Pfaff's - 6 aflevering 4

6 aflevering 4

De Pfaff's

23-1-2009

| 1483 x bekeken | 0 reacties
6
Jean-Marie is nerveus. Vanavond gaat het groot Antwerps wintercircus in première, waarin hij een niet ongevaarlijke act met honden brengt. Gelukkig is Carmen er nog om hem een hart onder de riem te steken. Ook de dag van Nicolas begint allesbehalve ontspannen. Het is vandaag namelijk zijn beurt om voor de naschoolse opvang van de schoolplichtige Pfaffs te zorgen. Terwijl Nicolas ogen en oren tekort komt, begint Jean-Marie aan de allerlaatste repetitie van zijn spectaculaire circusact. De volgende dag hebben Liam en Keano een ochtendhumeur. Voor Keano begint namelijk een nieuwe schooldag, en Liam heeft een afspraak bij de oorarts. Carmen en Jean-Marie vertrekken op buitenlandse missie naar Oostenrijk. Jean-Marie is er als gastspreker uitgenodigd op een seminar voor kappers.

Deze uitzending van het programma De Pfaff's met de titel 6 aflevering 4 is uitgezonden op vrijdag 23 januari door RTL4. Hierin werd geacteerd door Jean-marie Pfaff.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee