Uitzending
De Nieuwe Uri Geller - Finale

Finale

De Nieuwe Uri Geller

16-3-2008

| 3381 x bekeken | 0 reacties
4
Ramana is in de finale uitgeroepen tot de opvolger van mentalist Uri Geller. In een zinderende finale liet hij, net als Rob en Emiel en Hayashi, weer fascinerende acts zien. Uri Geller prees Ramana´s persoonlijkheid en zijn optredens vol mysterie, zwaartekracht en bovennatuurlijke krachten. Uri voelde zelfs de enorme energie tijdens de eerste act van Ramana. Hij was diep onder de indruk van deze act en heeft een waardige opvolger gevonden.

In Ramana’s eerst act verstopte presentatrice Bridget Maasland, terwijl Ramana niets hoorde en zag, een dierbaar voorwerp van visagist Mari van der Ven in het publiek. Door de energie van het voorwerp te volgen vond Ramana in het publiek (dat voorzien is van een masker om te kunnen voorkomen dat Ramana iets aan de gezichten afleest) het voorwerp van Mari. In zijn tweede act liet Ramana niet alleen een lucifer zweven maar ook zijn jongste leerling Nando ‘hing’ in de lucht.

Hayashi liep geblinddoekt met blote voeten over een parcours met giftige schorpioenen. Dank zij zijn mentale krachten wist hij deze te ontwijken. Door gebruik te maken van zijn geestelijke kracht overwon Hayashi in zijn tweede act zijn angst voor vuur. Zelfs de angsten van de BN’ers Patty Brard, Mari van der Ven en Bridget Maasland zijn op zijn armen te lezen. Het gebruik van aardse elementen is volgens Uri Geller briljant. Persoonlijkheid en sterkte zorgen er volgens Uri voor dat Hayashi een grote kan worden.

Met behulp van André van der Toorn en Marlayne Sahupala zorgden Rob en Emiel voor mentale hoogstandjes tijdens een spelletje pool. Geblindoekt stootte Rob de witte bal de enige bal op tafel in de pocket. De combinatie van mentale en fysieke kracht die Rob en Emiel beheersen is volgens Uri heel bijzonder. Door mentale verbintenissen met zijn gasten Patty, André, Mari en Marlayne kon Rob in de tweede act, terwijl hij in een afgesloten en geblindeerde ton zat, levensgevaarlijke slagwapens ontwijken die zij er doorheen staken. Uri had alleen maar lovende woorden voor de steeds fascinerende worden acts van de twee mannen en hun beheersing van mentale krachten.

In deze uitzending van De Nieuwe Uri Geller waren Patty Brard, André van der Toorn, Bridget Maasland, Marlayne Sahupala en Mari van de Ven te gast. De presentatie was in handen van Tooske Breugem. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Uri Geller met de titel Finale werd uitgezonden op zondag 16 maart.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee