Uitzending
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Servië

ServiŽ

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

8-2-2021

| 2271 x bekeken | 0 reacties
6
Het hart van de Balkan met haar beboste bergen wordt getrotseerd door de Brabantse modeontwerper Janice en de Amsterdamse acteur Daniel Boissevain. De twee manoeuvreren zich door het achterland van ServiŽ. Een land dat ooit het hart van JoegoslaviŽ was en waar nog altijd de pijn te voelen is van het uiteenvallen daarvan. De route start in de hoofdstad van het oude JoegoslaviŽ en huidige ServiŽ: Belgrado. Via de grensgebieden gaan zij opzoek naar de Servische trots en brengt de tocht hen door de Dinarische Alpen naar ťťn van de meest ontoegankelijke plekken van het land: de Lazarkloof. Lukt het Daniel en Janice om deze tocht vol steile paden en donkere wouden tot een goed einde te brengen?

In deze uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld was Daniel Boissevain te gast. Deze uitzending van het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld met de titel ServiŽ werd uitgezonden op zondag 10 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    26-4-2020

    Ryanne van Dorst, Guido Weijers en Famke Louise trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld in het nieuwe seizoen van de NPO 3-show De Gevaarlijkste Wegen. Het reisprogramma keert vanavond terug op televisie bij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten