Uitzending
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - 5-1-2022

5-1-2022

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

872 x bekeken | 0 reacties
6
In het uiterste zuiden van het voormalige JoegoslaviŽ ligt de bergachtige republiek Noord-MacedoniŽ. Sport-tv-presentator Sjoerd van Ramshorst verkent het land van Alexander de Grote samen met de eveneens tv-presentator zijnde: Ron Boszhard. Op hun tocht ronden zij het land dat nog altijd zoekt naar erkenning en identiteit. Vanuit hoofdstad Skopje trekken zij zuidwaarts naar de grens met Griekenland om, via eeuwenoude handelsroutes en de grens met AlbaniŽ, te eindigen in het Fort van Skopje. Een adembenemende tocht door het land met vele gezichten.

In deze uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld waren Ron Boszhard en Sjoerd van Ramshorst te gast. Deze uitzending van het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld werd uitgezonden op woensdag 5 januari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    26-4-2020

    Ryanne van Dorst, Guido Weijers en Famke Louise trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld in het nieuwe seizoen van de NPO 3-show De Gevaarlijkste Wegen. Het reisprogramma keert vanavond terug op televisie bij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten