Uitzending
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

BraziliŽ

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

12-5-2019

| 1251 x bekeken | 0 reacties
7
Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van BraziliŽ: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Ze vertrekken vanuit Porto Alegre, de hoofdstad van Rio Grande do Sul en hopen te finishen op de stranden van Florianůpolis. Ze trekken door de regio waar zich vanaf de tweede helft van de achttiende eeuw vele Europese immigranten vestigden. Duizenden Portugezen, Italianen, Polen en Duitsers trokken hier de wildernis in en lieten er hun sporen na. Lukt het Sef en Kluun om de junglepaden, rivierpassages en haarspeldbochten te bedwingen? En bereikt dit duo ongeschonden de hagelwitte stranden aan de eindstreep? Onderweg bespreekt Sef trots zijn zoontje en zijn afkomst en vertelt Kluun hoe hij werd beschuldigd van een vooropgezet commercieel plan voor het schrijven en uitbrengen van zijn boek Komt een Vrouw bij de Dokter.

In deze uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld was Raymond van de Klundert te gast. Deze uitzending van het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld met de titel BraziliŽ werd uitgezonden op zondag 12 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    26-4-2020

    Ryanne van Dorst, Guido Weijers en Famke Louise trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld in het nieuwe seizoen van de NPO 3-show De Gevaarlijkste Wegen. Het reisprogramma keert vanavond terug op televisie bij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten