Uitzending
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - 5-5-2019

5-5-2019

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

1543 x bekeken | 0 reacties
7
Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland BosniŽ en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 de onafhankelijkheid uit, waarna er tot en met 1995 een gewelddadige burgeroorlog woedde. De route die wordt gereden, begint in de gehavende hoofdstad Sarajevo en volgt de zuidelijke frontlinie van het gewapende conflict. Een tocht die uiteindelijk moet leiden tot de voormalige en zwaarbevochten moslimenclave Goraěde. Lukt het Fajah en Shirma om deze tocht vol steile paden, donkere wouden en gure vluchtroutes te bedwingen? Onderweg zijn we getuige van een mooi gesprek over vrouwelijkheid en discriminatie.

In deze uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld waren Fajah Lourens en Shirma Rouse te gast. Deze uitzending van het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld werd uitgezonden op zondag 5 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    26-4-2020

    Ryanne van Dorst, Guido Weijers en Famke Louise trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld in het nieuwe seizoen van de NPO 3-show De Gevaarlijkste Wegen. Het reisprogramma keert vanavond terug op televisie bij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten