Uitzending
De Donderdag Documentaire - Robert, Mary en Katrina

Robert, Mary en Katrina

De Donderdag Documentaire

2-2-2006

| 1282 x bekeken | 0 reacties
6
Hij zei: 'We hebben misschien een ladder nodig', en ik zei: 'Waarom'. Mary. Deze storm heeft de neiging dit land te splijten. Robert. Robert en Mary bevinden zich in een opvangcentrum 80 mijl ten noorden van New Orleans. Ze besloten in hun huis te blijven samen met hun dochter, haar zoons en hun drie kleine baby's. Wat er gebeurde vertellen ze in een weergaloze samenspraak, in één shot recht in de lens. Door hun minutieuze en persoonlijke observaties wordt de nachtmerrie die orkaan Katrina veroorzaakte haast voelbaar. De belevenissen zijn tragisch, ontroerend en grappig. De twee vullen elkaar aan en geven elkaar ruimte. Op zoek naar de toon om het drama weer te geven spelen ze elkaar de juiste woorden toe. Dat levert, naast het verhaal van de ingrijpende gevolgen van de orkaan, een portret op van een bijzonder paar dat na ruim 50 jaar huwelijk geheel met elkaar verstrengeld is. Een klein verhaal, een grote storm.

Deze uitzending van het programma De Donderdag Documentaire met de titel Robert, Mary en Katrina is uitgezonden op donderdag 2 februari door de IKON.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee