Uitzending
De Dag Van Je Leven - Aflevering 3
De Dag Van Je Leven - Aflevering 3

Aflevering 3

De Dag Van Je Leven

2-4-2019

| 900 x bekeken | 0 reacties
5
Koos van Plateringen neemt zanger Tino Martin en auteur en model Daphne Deckers mee op reis naar verschillende locaties die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. Koos gaat met Tino naar zijn ouderlijk huis waar hij vroeger altijd met een bus haarlak stond te zingen voor de spiegel. Hij wordt verrast met zijn toenmalig werkgever die hem heeft aangezet om mee te doen met de Soundmixshow. Vanaf dat moment is Tino in het schnabbelcircuit terecht gekomen. Daphne Deckers komt uit het kleinste dorp van Nederland, maar werd een vrouw van de wereld door haar modellenwerk. Haar middelbare schoolvriendinnen verrassen haar en laten alle ansichtkaarten zien die Daphne altijd stuurde als ze weer ergens op de wereld moest zijn voor haar werk.

In deze uitzending van De Dag Van Je Leven was Daphne Deckers te gast. De presentatie was in handen van Koos van Plateringen. Deze uitzending van het programma De Dag Van Je Leven met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op dinsdag 2 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee