Programma
De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven

5
In het SBS6 programma De Dag Van Je Leven neemt Koos van Plateringen bekende Nederlanders een dag mee uit. Samen bezoeken ze verschillende plekken en mensen die enorm bepalend zijn geweest voor hun leven en hun succesvolle carrière. De BN’ers beleven met Koos echt de dag van hun leven.
 • De Dag Van Je Leven

  751 x bekeken | 19-3-2019
  De Dag Van Je Leven - Aflevering 1
  5
  Jan Smit gaat terug naar zijn basisschool en ook wordt hij verrast op de plek waar hij is getrouwd. Trijntje Oosterhuis gaat terug naar de tijd van Total Touch toen ze zelf nog ging flyeren voor optredens in een… Bekijk uitzending
nieuws over De Dag Van Je Leven
 • De Dag Van Je Leven - Koos van Plateringen geeft BN’ers dag van hun leven

  Koos van Plateringen geeft BN’ers dag van hun leven

  11-3-2019

  Shownieuws-gezicht Koos van Plateringen gaat voor SBS6 het nieuwe tv-programma De Dag Van Je Leven presenteren, waarin hij bekende Nederlanders een dag meeneemt naar verschillende locaties die bepalend zijn geweest voor hun leven en hun succesvolle carrière in de showbizzwereld.

  Koos komt ‘dichtbij de persoon’. “Met het maken van dit programma komt een jeugddroom uit. Hierin kan ik alles kwijt wat ik de afgelopen 20 jaar als programmamaker en presentator heb geleerd. Met het hele team bezorgen we de BN’ers letterlijk de dag van hun leven”, zegt de presentator.

  Koos gaat onder meer op pad met Jan Smit en Trijntje Oosterhuis, die hij op de verschillende locaties verrast met ontmoetingen met mensen die een belangrijk deel van hun leven hebben meegemaakt. Er ontstaan openhartige gesprekken over dromen en succes én over tegenslagen en teleurstellingen.
  Lees verder