Uitzending
Crazy 88 - 15-4-2008

15-4-2008

Crazy 88

4684 x bekeken | 0 reacties
9
Roadshow tussen de jongens en de meisjes. Wie laat Yolanthe Cabau van Kasbergen een deur uit haar auto rijden? Wie laat Tygo Gernandt zijn eigen rochel opvangen? Wie laat Nicolette Kluijver tongen met een man van 78? Wie laat Willie Wartaal een Big Mac in één keer naar binnen proppen? Crazy 88 is een roadrally tussen twee teams, een vrouwenteam en een mannenteam. Zij worden tijdens hun rally geconfronteerd met de meest uiteenlopende opdrachten, het team dat deze het beste uitvoert wint. Twee teams gaan met elkaar de strijd aan: Dames team: Nicolette Kluijver, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Hanna Verboom en Jennifer Hoffman. Mannen team: Dennis Storm, Willie Wartaal, Filemon Wesselink en Tygo Gernandt. Peer Mascini is de kwade genius achter het spel waarbij punten verdiend kunnen worden door opdrachten zo goed en fanatiek mogelijk uit te voeren. Als Peer zich verveelt dan verdrijft hij die verveling door een verrassingsopdracht uit te schrijven; wissel van kleren met een teamgenoot, neem een carwash met de ramen open of tongzoen met iedereen uit je team. Wil je zien of Yolanthe daadwerkelijk de slagroom van Dennis' billen likt, of Jennifer in haar ondergoed gaat belletje trekken en of Filemon zich door een jochie van acht in z'n ballen laat trappen? Kijk dan naar Crazy 88!

Deze uitzending van het programma Crazy 88 is uitgezonden op dinsdag 15 april door BNN. Te gast was Tygo Gernandt. De presentatie was in handen van Tygo Gernandt, Jennifer Hoffman, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Peer Mascini, Dennis Storm, Filemon Wesselink, Hanna Verboom, Nicolette Kluijver en Olliçio Locadia.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee