Uitzending
Chateau Meiland - Aflevering 12

Aflevering 12

Chateau Meiland

15-6-2020

| 17191 x bekeken | 1 reacties
7
Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren. Nu er geen gasten zijn op het Chateau is er alle rust om druk te gaan klussen. Er is zelfs tijd om de prive-vertrekken op te knappen - en dat is hard nodig want er moeten foto's worden gemaakt voor de verkoop. Lastig is alleen dat de meeste winkels nog dicht zijn en de doe-het-zelf spullen uitverkocht. En de crisis heeft meer gevolgen: de kappers zijn nog dicht in Frankrijk en het haar van Martien ziet er niet uit! Dus gaat Maxime met vaste hand en tondeuse het hoofd van haar vader te lijf.

Deze uitzending van het programma Chateau Meiland met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op maandag 15 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee