Uitzending
Business Class - Aflevering 23

Aflevering 23

Business Class

18-2-2024

| 363 x bekeken | 0 reacties
6
Museum H’art
Suze bezoekt de tentoonstelling Julius Caesar – ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H’art Museum in Amsterdam. Met de blik van nu vertelt de tentoonstelling over een van de spannendste verhalen.

Leon de Winter
Het laatste boek van de bekende Nederlandse schrijver heet ‘Stad van de Honden’, alweer zijn 21ste roman. Verder werkt Leon de Winter als filmproducent en ook als friet-ondernemer.

Restaurant De Kromme Dissel
Dit sterrenrestaurant in Heelsum heeft al meer dan vijftig jaar op rij een Michelinster. Niet eerder slaagde een Nederlands restaurant erin om zoveel aaneengesloten jaren drager te mogen zijn van één Michelinster.

Wierda Vermogensbeheer
Wierda Vermogensbeheer

Edwin Wierda is al jarenlang het boegbeeld van een groot en professioneel beleggingsteam. Hij geeft aan hoe hij kijkt naar de huidige situatie in de wereld en op de beurzen.

Jos Beeres Wijnkoperij
Het kleine, artisanale Bouard-Bonnefoy in Chassagne-Montrachet is de hofleverancier van niemand minder dan Bourgogne-icoon Pierre-Yves Colin Morey.

Restaurant Klösterle, Lech
Suze is in Lech in Oostenrijk en bezoekt restaurant Klösterle waar chefs Jakob en Ethel de scepter zwaaien. Beide chefs begonnen hun carričre aan verschillende uiteinden van de wereld

Syp Wynia
Met de bekende journalist praat Harry over de perikelen van de formatie. “De ergernis over de Rutte-kabinetten leidde tot de verkiezingsuitslag van november. Nu zijn we bijna drie maanden verder.

Ambassador Vermogensbeheer
Suze bezoekt Erik Nugteren op zijn kantoor in Blaricum. Het bedrijf bestaat al 22 jaar, maar werd in 2014 overgenomen. Sinds die tijd is het uitgebouwd van 30 relaties naar ruim 700.

Beursgenoten
Geert Schaaij wordt geroemd om zijn parels, waar hij veel reacties op ontvangt. Harry zal in een gesprek met Geert vragen hoe het kan dat zijn onderneming Beursgenoten altijd zo voor de gevestigde orde uit weet te lopen in beleggingsland.

In deze uitzending van Business Class waren Leon de Winter en Syp Wynia te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op zondag 18 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie