Uitzending
Bureau Sport - Woensdag om 21:09

Woensdag om 21:09

Bureau Sport

1-7-2015

| 984 x bekeken | 0 reacties
5
Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. De mannen gaan meedoen met wielrensupporters. Rennen zij ook een berg op? Sinds 1980 heeft Nederland de Tour de France niet meer gewonnen, de mannen verhoren in de Bureau Sport Verhoorwagen renners die de Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988. In de Bureau Sport Bioscoop bespreekt het vrouwenwielrenpanel bestaande uit Leontien van Moorsel, Roxane Knetemann (wielrenster en dochter van oud-kampioen Gerrie), Ramona van der Lecq (wielervrouw van Niki Terpstra) en journalist en wielrenster Marijn de Vries een thema. Deze keer klimmen en afdalen. Zoals iedere dag ook de column van Youp van 't Hek. En iedere dag als afsluiting probeert een (ex) topsporter een zo hoog mogelijke snelheid te behalen op het oudste fietspad van Nederland, de Maliebaan in Utrecht.

In deze uitzending van Bureau Sport waren Leontien van Moorsel, Niki Terpstra, Steven Rooks en Youp van 't Hek te gast. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport met de titel Woensdag om 21:09 werd uitgezonden op woensdag 1 juli door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee