Uitzending
Bureau Sport - Dinsdag om 21:08

Dinsdag om 21:08

Bureau Sport

30-6-2015

| 986 x bekeken | 0 reacties
7
Een portret van topsprinters Marcel Kittel en John Degenkolb. Frank en Erik voeren een dopingcontrole uit bij Bram Tankink en ze onderzoeken het dopinggebruik bij amateurwielrenners. In de Bureau Sport Bioscoop bespreekt het vrouwenwielrenpanel, bestaande uit Leontien van Moorsel, Roxane Knetemann (wielrenster en dochter van oud-kampioen Gerrie), Ramona van der Lecq (wielervrouw van Niki Terpstra) en journalist en wielrenster Marijn de Vries een thema. Deze keer het onvermijdelijke onderwerp doping. Over dat onderwerp gaat ook de column van Youp van 't Hek. Sinds 1980 heeft Nederland de Tour de France niet meer gewonnen, de mannen verhoren in de Bureau Sport Verhoorwagen renners die de Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: Eddy Bouwmans, de laatste winnaar van het jongerenklassement in de Tour de France. Iedere dag als afsluiting probeert een (ex) topsporter zo hoog mogelijke snelheid te behalen op het oudste fietspad van Nederland, de Maliebaan in Utrecht.

In deze uitzending van Bureau Sport waren Bram Tankink, Eddy Bouwmans, Leontien van Moorsel en Youp van 't Hek te gast. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport met de titel Dinsdag om 21:08 werd uitgezonden op dinsdag 30 juni door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee