Uitzending
Buitenhof - Wopke Hoekstra, Notis Mitarachi, Step Vaessen, Hubert Bruls, Malik Azmani, Jaap Scholten

Wopke Hoekstra, Notis Mitarachi, Step Vaessen, Hubert Bruls, Malik Azmani, Jaap Scholten

Buitenhof

5-2-2023

| 385 x bekeken | 0 reacties
5
Ursula von der Leyen maakte bekend dat er in Den Haag een Internationaal Centrum voor de Vervolging van de Misdaad van Agressie in Oekra´ne komt. Te gast: minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra.

Kan de EU een oplossing bedenken voor het migratievraagstuk? We praten met de Griekse minister van Migratie en Asiel Notis Mitarachi, journalist Step Vaessen, voorzitter Veiligheidsberaad Hubert Bruls en VVD-EuroparlementariŰr Malik Azmani.

Schrijver Jaap Scholten zag de eerste dagen van de oorlog duizenden vluchtelingen aan de Hongaars/Oekra´ense grens. Hij zamelde materieel in voor het Oekra´ense leger en documenteerde zijn ontmoetingen.

In deze uitzending van Buitenhof waren Hubert Bruls, Jaap Scholten, Step Vaessen en Wopke Hoekstra te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens en Twan Huys. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Wopke Hoekstra, Notis Mitarachi, Step Vaessen, Hubert Bruls, Malik Azmani, Jaap Scholten werd uitgezonden op zondag 5 februari door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie