Uitzending
Buitenhof - Derk Jan Eppink, Bas Eickhout

Derk Jan Eppink, Bas Eickhout

Buitenhof

12-5-2019

| 586 x bekeken | 0 reacties
6
Europees verkiezingsdebat
Eind deze maand kiest Europa een nieuw parlement. Spitzenkandidat van de Groenen Bas Eickhout gaat in discussie met de lijsttrekker van Forum voor Democratie Derk Jan Eppink. Een debat over de nexit, immigratie en de klimaatafspraken van Parijs.

Biodiversiteit
De VN luidde deze week de noodklok: een miljoen plant- en diersoorten wordt met uitsterven bedreigd en daardoor komt de leefbaarheid van onze planeet in gevaar. Hoe staat het met de natuur in Nederland? En wat betekenen de onderzoeksconclusies van de VN voor de Nederlandse landbouwsector? Johan van de Gronden, voorzitter van de Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature, en Jantien de Boer, journalist en schrijver van het boek Landschapspijn, over het moderne land van zuivel, vlees en turbogras.

Hella Hueck, journalist bij het FD, leest een column

In deze uitzending van Buitenhof waren Bas Eickhout, Hella Hueck en Johan van de Gronden te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Derk Jan Eppink, Bas Eickhout werd uitgezonden op zondag 12 mei door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie