Uitzending
Buitenhof - Ank Bijleveld, Prins Constantijn

Ank Bijleveld, Prins Constantijn

Buitenhof

15-4-2018

| 891 x bekeken | 0 reacties
5
Hubert Smeets
'De Koude Oorlog is terug van weggeweest. En ditmaal in een ergere vorm.' Met deze woorden opende secretaris-generaal van de VN, António Guterres, afgelopen week een vergadering. De vergeldingsactie van de VS, Frankrijk en Groot-Brittannië op Syrische doelen van vrijdagavond leidde tot de waarschuwing van Rusland dat 'dergelijke acties niet zonder consequenties zullen blijven.' Ruslandkenner Hubert Smeets keerde gisteravond terug uit Moskou.

Prins Constantijn
Nederland kan Silicon Valley overvleugelen, aldus Prins Constantijn. Als Special Envoy voor de StartupDelta werkt de prins sinds medio 2016 aan een beter ondernemersklimaat voor startende tech-bedrijven. Wat moet er veranderen, wil Nederland kunnen concurreren met succesvolle startups in China en de VS? En wat kan Nederland leren van het schandaal rondom Facebook?

Schuim & As
Aandacht voor het buitenlandse nieuws in Schuim & As, deze week met publicist Jeroen Smit.

In deze uitzending van Buitenhof waren Ank Bijleveld, Hubert Smeets en Jeroen Smit te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Pieter Jan Hagens en Marcia Luyten. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Ank Bijleveld, Prins Constantijn werd uitgezonden op zondag 15 april door de VARA en de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie