Uitzending
Buch In De Bijzondere Bajes - Misdaad aan de Maas

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bijzondere Bajes

12-3-2015

| 4072 x bekeken | 0 reacties
4
Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij alsnog zal kunnen aantonen dat hij onschuldig vastzit. Ed kent door de afgelopen jaren alle ins en outs van het gevangenisleven en vertelt daarover. Nicole spreekt ook met de Turkse Casper, die vastzit voor een gewapende overval. Hij vraagt zich af hoe het voelt om slachtoffer te zijn van een overval. Als hij vrijkomt, vertrekt hij naar Turkije om het leger in te gaan. Hij verlangt naar discipline. Ook trekt Nicole op met een groep Antillianen. De mannen zijn luidruchtig en trappen veel lol samen. Ze hebben vrijwel allemaal lange straffen, van rond de tien jaar of zelfs nog meer.

De presentatie was in handen van Menno Buch. Deze uitzending van het programma Buch In De Bajes met de titel Misdaad aan de Maas werd uitgezonden op donderdag 12 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee