Uitzending
Buch In De Bijzondere Bajes - Werken aan jezelf

Werken aan jezelf

Buch In De Bijzondere Bajes

16-4-2015

| 2310 x bekeken | 0 reacties
6
Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nicole heeft onder meer een gesprek met Adelmar, die al sinds 2006 vastzit en zoveel mogelijk uren werkt om te kunnen sparen voor zijn negenjarige dochter. De 29-jarige Ricardo heeft daarentegen zijn hele leven nog nooit gewerkt. Hij was vooral druk met voetbalvandalisme. Werkmeester Jack vertelt Nicole dat de Rotterdamse gevangenis steeds meer onderhoudswerkzaamheden door gevangenen laat uitvoeren. Voor sommige gedetineerden in de open inrichting is er ook een kans om in de gewone buitenwereld te werken.

De presentatie was in handen van Menno Buch. Deze uitzending van het programma Buch In De Bajes met de titel Werken aan jezelf werd uitgezonden op donderdag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee