Uitzending
Buch In De Bijzondere Bajes - Aflevering 4

Aflevering 4

Buch In De Bijzondere Bajes

8-5-2014

| 4305 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Buch In De Bajes onder andere:

Buch In De Bajes "Aflevering 4"
Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van in de veertig, die verschillende baantjes heeft in het complex. Zij heeft vier jaar gekregen voor brandstichting. Haar toenmalige vriend haalde haar over om brand te stichten bij het huis van zijn ex. Tijdens de rondleiding door de halfopen inrichting is er ophef over een gedetineerde die beweert dat een personeelslid, die om privéredenen met bijzonder verlof is, op non-actief is gesteld omdat hij seks gehad zou hebben met een gedetineerde. Als directrice Suzanne dit ter ore komt, grijpt ze bikkelhard in.

Van 4 naar 7 jaar cel
Josje heeft haar straf bijna uitgezeten en na het hoger beroep dat 1,5 jaar geleden is aangevraagd heeft de rechtbank besloten dat de straf wordt verhoogd van 4 naar 7 jaar. Daardoor valt ze weer helemaal terug.

Angelina ziet na vijf jaar haar kinderen
Door een grote fout heeft Angelina vijf jaar in een gevangenis in Japan vastgezeten. Dat was een heel erg zware tijd en in die periode heeft ze haar kinderen niet mogen zien.

De presentatie was in handen van Menno Buch. Deze uitzending van het programma Buch In De Bajes met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee