Uitzending
Buch In De Bijzondere Bajes - Aflevering 5

Aflevering 5

Buch In De Bijzondere Bajes

15-5-2014

| 4860 x bekeken | 0 reacties
5
In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet meer, net als buiten. Een geliefd baantje in Ter Peel is schoonmaakster, omdat je dan het grootste deel van de dag buiten je cel mag verblijven. Op de gang komt Menno Petra tegen, die de ramen aan het lappen is. Zij zit vast omdat ze dertien kilo harddrugs in haar vriezer had liggen. Die had ze even in bewaring genomen voor een vriend. Nu hangt haar een straf van een paar jaar boven het hoofd. 'Als ik hier uit kom, knal ik hem neer', briest Petra. Vervolgens nodigt ze Menno uit om mee te gaan naar de rechtbank als ze moet voorkomen. Die kans laat hij natuurlijk niet lopen.

In deze uitzending van Buch In De Bajes onder andere:

Janette vond haar verdronken zoontje
In 2004 heeft het noodlot toegeslagen voor Janette. Na een korte zoektocht vond zij haar 2,5 jaar oude zoontje levenloos in de vijver. Dit drama heeft zij nooit kunnen verwerken en haar schoonmoeder heeft op het moment zelfs een hartaanval gekregen.

"Ik heb altijd een mes in mijn tas"
Priscilla zit vast wegens zware mishandeling. Uit woede heeft ze een mes gepakt die altijd in haar tas zit en heeft iemand flink aangepakt.

De presentatie was in handen van Menno Buch. Deze uitzending van het programma Buch In De Bajes met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op donderdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Buch In De Bijzondere Bajes - Nicole Buch bezoekt buitenlandse gevangenissen op SBS6

  Nicole Buch bezoekt buitenlandse gevangenissen op SBS6

  23-7-2020

  Nicole Buch bezoekt voor SBS6 bijzondere gevangenissen in het buitenland, waar het er verrassend anders aan toegaat dan in Nederland. Vijf jaar na de laatste serie van Buch in de Bajes voor RTL4 maakt Nicole nu een…
  Lees verder
 • Buch In De Bijzondere Bajes - Nicole Buch bezoekt luxe gevangenissen in SBS6-serie

  Nicole Buch bezoekt luxe gevangenissen in SBS6-serie

  2-7-2020

  Nicole Buch maakt voor SBS6 een nieuwe reeks van het tv-programma Buch in de Bajes. Vijf jaar na de laatste serie voor RTL4 bezoekt Nicole in het driedelige Buch In De Bijzondere Bajes bijzondere gevangenissen in het…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten