Uitzending
Boer Zoekt Vrouw - 5-9-2010

5-9-2010

Boer Zoekt Vrouw

7689 x bekeken | 0 reacties
7
De nieuwe vrijgezelle boeren presenteren zich aan Nederland, in de hoop zo wl liefde te kunnen vinden. Net als voorgaande jaren komen zij niet alleen uit verschillende provincies, maar vertegenwoordigen zij bovendien diverse bedrijfstakken uit de agrarische sector. Ook variren de boeren weer sterk in leeftijd: de oudste is 56 jaar en de jongste 26. Maar, hoe verschillend ook, allemaal zijn zij op zoek naar de ware. Leuke boeren die serieus op zoek zijn naar liefde, en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. De melkveehouders zijn natuurlijk weer vertegenwoordigd, maar dit jaar maken we o.m. ook kennis met akkerbouwers, een fruitteler, kaasmaker, schappenfokker en een geitenhoeder. De boeren komen onder andere uit de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Holland, Gelderland n net over de grens.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Boer Zoekt Vrouw is uitgezonden op zondag 5 september door de KRO. De presentatie was in handen van Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee