Uitzending
Boer Zoekt Vrouw - 12-12-2010

12-12-2010

Boer Zoekt Vrouw

10575 x bekeken | 0 reacties
7
In totaal bereikten 2354 brieven de redactie. Van al deze brieven waren er maar liefst 1029 bestemd voor n boer, ook een record. Wie van hen heeft zoveel harten sneller doen kloppen? Yvon Jaspers gaat met de post langs bij Adriaan, Annemarie, Frank, Gerhard, Gijsbert, Marcel, Maurits, Pieter en de drie broers Hans, Martin en Gradus. Het wordt duidelijk welke boeren met hun oproep in september de meeste harten sneller deden kloppen. De n krijgt een bescheiden stapeltje, de ander een paar tassen vol. Voor de vijf boeren die de meeste brieven hebben, breekt een spannende tijd aan. Zij worden in de komende periode gevolgd in hun zoektocht naar de ware liefde. De andere vijf rapen hun moed bijeen en zullen zelf een afspraakje moeten regelen. En van hen wordt door de KRO gevolgd, zijn datingbelevenissen zijn twee keer per week op de website te zien. Maar ook de andere boeren blijven gevolgd worden, zij komen aan het eind van de serie terug om te vertellen wat zij met hun brieven hebben gedaan en natuurlijk, waartoe dat heeft geleid.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Boer Zoekt Vrouw is uitgezonden op zondag 12 december door de KRO. De presentatie was in handen van Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee