Uitzending
Boer Zoekt Vrouw - 13-9-2009

13-9-2009

Boer Zoekt Vrouw

3224 x bekeken | 1 reacties
8
Tien vrijgezelle boeren zijn op zoek naar een vrouw. In het voorjaar deden ze een oproep aan alle single vrouwen van Nederland met agrarische ambities: schrijf een brief als je je geluk wil beproeven en je je leven samen wilt slijten op het platteland. De reactietermijn voor het inzenden van liefdesbrieven is gesloten, en de oogst geteld. De vijf die de meeste brieven ontvingen, zullen door de camera gevolgd worden in hun zoektocht naar de ware liefde. Maar dan moeten ze wel meteen aan het werk: uit de vele reacties kiezen ze soms met hulp van vrienden of familie hun tien favoriete vrouwen. Een paar briefschrijfsters komen aan het woord over hun motivatie voor het schrijven van de brief. De boeren die de minste post kregen, kunnen op eigen initiatief contact zoeken met de vrouwen die hebben geschreven. We blijven ze wel volgen en de kijker ziet of ze een partner hebben gevonden. Yvon heeft voor een van hen een wel heel bijzondere verrassing. Yvon bezoekt de tien boeren met een postzak vol brieven.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Boer Zoekt Vrouw is uitgezonden op zondag 13 september door de KRO. De presentatie was in handen van Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee