Uitzending
Boer zoekt vrouw extra - En ze leven nog lang en gelukkig...

En ze leven nog lang en gelukkig...

Boer zoekt vrouw extra

25-1-2009

| 3289 x bekeken | 0 reacties
7
In serie twee koos boer Martijn na een moeilijk keuzemoment voor Marlies. Yvon Jaspers bezoekt hen twee jaar na dato. Ook praat Yvon met onder meer minister van landbouw Gerda Verburg; zij blijkt van alle ontwikkelingen in het programma goed op de hoogte te zijn. Cultuurhistoricus Herman Pleij laat een opvallend licht schijnen over de historische waarde van de serie. Boer Pros (serie twee) hield aan zijn Boer zoekt vrouw-avontuur een liefde over: Jolanda. Inmiddels zijn ze getrouwd en trotse ouders van een dochter. De Franse variant van de populaire datingshow heet L'amour est dans le pré. Uit de Franse versie een opvallend verhaal.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Boer Zoekt Vrouw met de titel En ze leven nog lang en gelukkig... is uitgezonden op zondag 25 januari door de KRO. Te gast waren Gerda Verburg en Herman Pleij. De presentatie was in handen van Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee