Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
BNN at work - 27-9-2004

27-9-2004

BNN at work

1434 x bekeken | 0 reacties
6
Katja en Dabba Wallahs
Bombay is een miljoenstad. Iedere dag bezorgen de Dabba Wallahs er tussen de middag honderdduizenden lunches door middel van een ingenieus systeem van tekens en transportmiddelen. Katja duikt in de hectiek van de stad en leert en passant een beetje koken. Verder gaat Katja in deze aflevering op pad met de 'scavengers'. Deze vrouwen maken met hun blote handen de toiletten schoon bij rijke Indiase families; ze scheppen letterlijk de ontlasting uit de pot. Vreselijk werk en de vrouwen worden door iedereen met de nek aangekeken.

BackPack
Eddy heeft de dankbare taak om van Bangkok naar Ko Pha Ngan te reizen. Zijn werk? Het dragen van rugzak! De opdracht: maak er samen met je crew een zo leuk mogelijke tijd van! Na het krokodillen verzorgen en kameelracen in AustraliŽ, het houthakken en ijsduiken in Canada, het modderworstelen en pornofilms inspreken in Europa en honkballen en het zoeken van de roots van reggae in de Caribbean gaan de BNN'ers nu aan de slag in AziŽ. Zo gaat Bridget aan de slag in Japan, steekt Katja de handen uit de mouwen in India, zoekt Eddy werk in Thailand en Patrick onderzoekt of in het communistische China nog een baan voor hem te vinden is.

Presentatie: Bridget, Katja, Eddy ZoŽy en Patrick Lodiers.

Deze uitzending van het programma BNN at work is uitgezonden op maandag 27 september door BNN. De presentatie was in handen van Eddy Zoey en Patrick Lodiers. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie