Uitzending
BNN at work - 25-10-2004

25-10-2004

BNN at work

9231 x bekeken | 0 reacties
4
Seks in Japan
Wrede stripverhalen, rare seksclubs, vrouwen die zich als man verkleden om hun seksgenoten te behagen, lovehotels, een ontmaagdingsservice... Op seksueel gebied is niets te gek in het land van de rijzende zon. Bridget gaat onder andere werken bij Paradise TV, een televisiezender waar wel erg rare programma's worden gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een live ontmaagding op televisie... Bridget steekt haar handen uit de mouwen in de wereld van de Japanse seksindustrie.

Schoonheidsideaal
Alle Chinezen lijken op elkaar, vinden wij, maar toch denkt een Chinees daar heel anders over. Schoonheid wordt namelijk steeds belangrijker in het moderne China. De plastische chirurgieklinieken schieten als paddestoelen uit de grond. Patrick gaat werken bij n van de vele klinieken van Peking. De overtreffende trap van je lichaam veranderen is in China niet je borsten vergroten, maar je benen verlengen. De Chinees wil langer worden. Patrick volgt een meisje van 1.50 meter dat over twee jaar 15 centimeter langer zal zijn en nu een beenverlengingsoperatie ondergaat.

Presentatie: Bridget, Katja, Eddy Zoy en Patrick Lodiers.

Deze uitzending van het programma BNN at work is uitgezonden op maandag 25 oktober door BNN. De presentatie was in handen van Eddy Zoey en Patrick Lodiers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie