Uitzending
Binnenste Buiten - 19-6-2020

19-6-2020

Binnenste Buiten

175 x bekeken | 0 reacties
5
In Steenwijk vallen Jeaneth en Harry vallen als een blok voor een karakteristiek pand uit het begin van de 20e eeuw. Doordat het gebouw lang als kantoor in gebruik is geweest, oogt de binnenkant kaal en open. Voor dit koppel is het de uitgelezen kans om er een gezinshuis van te maken, waarbij de authentieke jugendstilelementen samenkomen met hun moderne smaak. Harry zoekt hierbij altijd naar mogelijkheden om oude materialen te hergebruiken.

Chef-kok Leon Mazairac is in Doetinchem, waar hij bij chef-kok Rick van den Broek op bezoek gaat. Rick heeft zo'n tien jaar op Bonaire een restaurant gerund, maar is inmiddels teruggekeerd naar zijn geliefde Achterhoek. Hier kookt hij samen met Mark Captein met zoveel mogelijk lokale producten. Rick neemt Leon mee naar een duurzaam vleesboerderij om de hoek, waar blonde d'aquitaine-koeien rondlopen en de chefs kunnen het niet laten om in de keuken aan de slag te gaan met de lokale producten.

Aviva en Daniel wonen in Den Haag. Aviva houdt van zon, maar voor Daniel, die albinisme heeft, is de zon moeilijk te verdagen. Hoe kunnen ze hun tuin aanpassen, zodat ze allebei lekker buiten kunnen zitten? Tuinspecialist Martin weet daar wel raad mee.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger, Marieke Schatteleijn en Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op vrijdag 19 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie