Uitzending
Bij ons in de BV - 17-5-2010

17-5-2010

Bij ons in de BV

2620 x bekeken | 0 reacties
6
In deze laatste uitzending zien we Op de Catwalk: Willem Middelkoop over de stijgende goudprijzen.

Het kabinet Kelder 1 is op het Binnenhof aangekomen. Wie o wie stapt er uit de presidentiŽle limousine en wordt de minister-president van dit kabinet? Is dat Neelie Kroes, Ben Verwaayen of toch iemand anders? De uitslag van onze internetstemming.

Met zo'n nieuw kabinet, de aanstaande verkiezingen, de financiŽle crisis en de euro die op ontploffen staat is het hoog tijd om te bekijken wat er moet veranderen in ons land, wil het allemaal goedkomen. Daarom in de Spotlight drie succesvolle representanten van een generatie: Willem Vermeend, Fokke de Jong en Danny Mekic.

Verder een ode aan het meest onverkoopbare product; de Lada Niva. Zelfs de importeur voor Nederland en BelgiŽ heeft het opgegeven, terwijl er een club die-hard fans is die zweert bij deze auto omdat ie onverwoestbaar is. Hoe verkoop je zo'n ding? De Nederlands kampioen standwerken doet op een kistje een dappere poging.

Freedom of Creation is een jong maar zeer succesvol bedrijf dat een techniek heeft ontwikkeld om 3D uit te printen. Het resultaat bestaat uit prachtige design-ontwerpen die hoge ogen gooien op internationale beurzen, zoals onlangs nog op de designers-beurs in Milaan. Uiteraard nemen ze een aantal creaties mee, plus een grote 3D-printer.

Het is hoog tijd voor wat rust in het leven van Jort Kelder. Daarom een exclusieve yogasessie waarbij de BV-presentator langdurig letterlijk op z'n hoofd zal gaan staan. Is Yoga de weg naar succes?

Moeten we allemaal massaal achter Het Nieuwe Werken van Microsoft gaan staan? (Jacqueline Smit).

En ten slotte de finale van de pitchers. De drie pitchers die de meeste stemmen kregen van het Nederlandse publiek komen terug voor de finale. Maar niet voordat ze achter de schermen zijn getraind en in de juiste 'mood' zijn gebracht door succescoach Eric Bartels. Ze krijgen dit keer slechts 30 seconden en doen in hoog tempo achter elkaar hun ding. In de finalejury zitten: Willem Middelkoop, Fokke de Jong, Danny Mekic.

Deze uitzending van het programma Bij ons in de BV is uitgezonden op maandag 17 mei door de KRO. Te gast waren Eric Bartels, Jacqueline Smit, Willem Middelkoop en Willem Vermeend. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie