Uitzending
Barend en van Dorp - 4-5-2005

4-5-2005

Barend en van Dorp

1748 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Wilfried de Jong, presentator 'Holland Sport'/winnaar Zilveren Nipkowschijf 2005. De Jong en Van Nieuwkerk praten over hun euforie over het winnen van de prijs en het ontstaan van het VPRO-programma 'Holland Sport'. Zij willen een ander sportprogramma maken met plezier en goede gasten.

Matthijs van Nieuwkerk, presentator 'Holland Sport'/winnaar Zilveren Nipkowschijf 2005.

Bennie Kosses, echtgenoot van Lammie sinds de Tweede Wereldoorlog. Het echtpaar vertelt over de oorlogstijd en het leven op de boerderij. De Joodse Bennie dook in de Tweede Wereldoorlog onder bij de familie van Lammie. Ze werden verliefd en vieren deze week hun 60-jarig huwelijk. Hun verhaal staat in het boek 'Liefde in oorlogstijd' van schrijfster Steffi van den Oord.

Lammie Kosses, echtgenote van Bennie sinds de Tweede Wereldoorlog.

Met een optreden van violist Adriaan Stoet&.

pianist Tjako van Schie.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 4 mei door RTL4. Te gast waren Wilfried de Jong, Bennie Kosses, Lammie Kosses en Matthijs van Nieuwkerk. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee