Uitzending
Barend en van Dorp - 3-5-2005

3-5-2005

Barend en van Dorp

1869 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Aron Winter, oud-voetballer. Aron Winter, de koning van het bankzitten verschijnt in de nieuwe Amstelcommercial ter promotie van de 'Amstel Reservebank'. Winter licht zijn samenwerking met Amstel Bier toe.

Bart Nooitgedagt, advocaat van Mohammed Fahmi B., een verdachte in de zaak tegen de Hofstadgroep. Nooitgedagt vertelt over de pro formazitting van vandaag, waarin de leden van de Hofstadgroep voor de rechter werden geleid. Hard bewijs dat ze een terreurcel vormen en vooraf van de moord op Theo van Gogh wisten ontbreekt.

Abdel Razak Chraou, oprichter ?Mzine?, een magazine voor Marokkanen. Hij organiseerde gisteren een bezoek van driehonderdvijftig Marokkanen aan kamp Westerbork. Hij geeft zijn mening over het groepje jongeren dat joelend en ravottend over het kamp liep.

Met een optreden van de Engelse blueszanger Ian Siegal.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op dinsdag 3 mei door RTL4. Te gast waren Abdel Razak Chraou, Bart Nooitgedagt en Aron Winter. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie