Uitzending
Back to the Zero’s - Aflevering 7

Aflevering 7

Back to the Zero’s

14-3-2016

| 966 x bekeken | 0 reacties
5
Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met haar. Barack Obama zorgt in dat jaar ook voor een grote omslag. Hij wordt gekozen tot de eerste zwarte president van Amerika. Peter van der Vorst reist af naar Washington om een glimp van hem op te vangen. John Williams praat met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. De mannen van het populaire 'Voetbal Inside' vormen sinds 2008 het gouden trio.

In deze uitzending van Back to the Zero’s waren Wilfred Genee, Rene van der Gijp, Lucia de Berk en Johan Derksen te gast. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond, John Williams en Peter van der Vorst. Deze uitzending van het programma Back to the Zero’s met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op maandag 14 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Back to the Zero’s - Terugblik op het tijdperk 2000 tot en met 2010

    Terugblik op het tijdperk 2000 tot en met 2010

    24-1-2016

    Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten