Uitzending
Baby te huur op vakantie - 2-8-2009

2-8-2009

Baby te huur op vakantie

4817 x bekeken | 0 reacties
8
Omdat Gaetan een toets moet maken op school neemt Proshat hun twee baby's mee naar de kinderboerderij! Het wordt een zwaar uitstapje, want Proshat moet die dag echt alles alleen doen, van poepluiers tot draagtuigjes. De baby's leren van Proshat dat een pony een ezel is en een kalkoen een gans.

Matthijs gaat babyzwemmen met Devin. Het ontbreekt dit koppel volledig aan gevoel voor ritme en romantiek. Dat blijkt wel als ze 's avonds een salsa dansles hebben en tijdens een intiem diner waar Charlotte niet al te charmant met haar vingers een sparerib verorbert.

In het oranje huis is de logeerpartij van baby Ivy voor Chantal reden tot jaloezie. Het is voor Chantal een lastige situatie, want Raiko moet zijn aandacht verdelen tussen Chantal en de baby. De babymasseuse komt langs om Raiko en Chantal te leren genieten van hun baby. Dit pakt alleen totaal anders uit, want Chantal barst in tranen uit en verdwijnt schreeuwend naar de slaapkamer: 'Dat kind moet weg, nu!' Dat belooft wat voor als de peuters straks komen!

In het roze huis doen Deniz en Daphne de kleine Milan na zijn verjaardagsfeest in bad. Tot zijn schrik wordt Deniz daarbij door Milan volledig onder geplast! Als Milan eindelijk de deur uit is, worden de flessen wijn uit de koelkast getrokken. Daphne, die altijd zo snel mogelijk aan de kinderen wilde beginnen, heeft na de eerste fase al besloten dat ze minimaal wacht tot ze dertig is. De salsa dansles gaat fantastisch en het roze koppel swingt als geen ander! De volgende dag staat Destiny voor de deur, de logeerkleuter. Als de tijd van afscheid nemen van de echte ouders aanbreekt, laat Destiny vele tranen vloeien. Hoe gaan Deniz en Daphne deze kleuter voor zich winnen?

Deze uitzending van het programma Baby te huur is uitgezonden op zondag 2 augustus door BNN.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!