Nieuwsbericht
Arie en de Kleine Mensen - Arie Boomsma eind augustus in nieuw programma

Arie Boomsma eind augustus in nieuw programma

Arie en de Kleine Mensen

3-8-2017

| 81 x bekeken | 0 reacties
7
Presentator Arie Boomsma stapt voor het nieuwe Net5-programama ‘Arie en de kleine mensen’ in de levens van mensen met een groeistoornis. De lengte van de mensen die Arie volgt varieert van 63 centimeter tot 1,38 meter, terwijl de voormalige KRO-NCRV-presentator zelf bijna 2 meter is.

De hoofdpersonen hebben allemaal hun eigen dromen. Zo zien we Lara (1,24 meter) kogelstoten tijdens het World ParaAthletic Championship, wil Ali (1,26 meter) de ‘kleinste taxichauffeur’ van Nederland worden en probeert Denise (1,29 meter) als tassendesigner door te breken.

Daarnaast volgt Arie ook Luke (1,28 meter) en Naomi (1,06 meter), die samen een baby krijgen, en ontmoet hij ‘transgender dwerg’ Elyne (1,38 meter). Elyne is geboren als jongetje, maar voelt zich nu op en top vrouw. Elyne wordt door de presentator gevolgd tijdens een fase van haar transitie.

Arie Boomsma volgt in totaal 11 mensen met een groeistoornis en trekt een half jaar lang met hen op. De Net5-presentator, die voor KRO-NCRV in het verleden al jongeren die van geslacht wilde veranderen volgde, is aanwezig bij hét speciale moment waar zij elk op hun beurt naartoe werken. "

Klik hier voor meer informatie over Arie en de Kleine Mensen
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie