Uitzending
Architecturen - Infrastructuur

Infrastructuur

Architecturen

7-6-2008

| 1015 x bekeken | 0 reacties
6
Deze aflevering van Architecturen gaat over de Infrastructuur in Nederland oftewel het ontwerp van mobiliteit: wegen, viaducten, bruggen, spoorlijnen, trams, treinen, metro’s, fiets- en voetgangerwegen en natuurlijk snelwegen – kortom: alles wat nodig is om mobiel te zijn in ons land.

En natuurlijk gaat het ook over de eeuwige files en over de vraag of het fileprobleem op te lossen is met een andere vorm of een ander ontwerp van het 'masterplan Infrastructuur'. De mening van Mels Crouwel, nog heel even onze Rijksbouwmeester, krijgt u te zien. Naast een hele hoop andere voorbeelden spreekt Architecturen ook met de architect van de zogenaamde Netkous in Den Haag. Het is één van de meest spraakmakende tramstations/tunnels in Nederland.

Deze uitzending van het programma Architecturen met de titel Infrastructuur is uitgezonden op zaterdag 7 juni door de AVRO. Te gast was Mels Crouwel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee