Uitzending
De prins en het meisje - 5-12-2009

5-12-2009

De prins en het meisje

2163 x bekeken | 0 reacties
6
Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van HuÍt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt gesteld door de eisen van de buitenwereld. De gebeurtenissen spelen zich af rond de maand juni 2003. Het onderzoek naar de antecedenten van Mabel is in volle gang, onder meer naar haar vriendschappen met mannen als Klaas Bruinsma, een topcrimineel en Mohammed Sacirbey, een Bosnische politicus die in Amerika gevangen zit op verdenking van het vergokken van ontwikkelingsgeld. In die periode heeft minister-president Balkenende een viertal gesprekken met Friso en Mabel en wordt de druk op het paar om de waarheid te vertellen steeds groter. Tot ze tenslotte zelf niet meer goed weten wat de waarheid is en ze van de ene onzekerheid in de andere terechtkomen.

Deze uitzending van het programma Amusement series met de titel De prins en het meisje is uitgezonden op zaterdag 5 december. Hierin werd geacteerd door Arnoud Bos, Fedja van Huet, Halina Reijn en Peter de Baan.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee